Livvakten

Advokater kan vara farliga

Miljardären Marin Spendel mördas.
Köhlers advokatbyrå blir de som ska företräda frun Anita om misstankarna mot henne som makens mördare.
Ebbas främsta uppgift är att gräva fram den dolda sanningen och hon har en fördel, hon är en fd polis och har goda kontakter med utredarna inom polisväsendet.

Älskar att hata dig

En rafflande tvekamp om jobbet!

När mobiloperatören Future söker en VD så måste Bianca först börja på kundtjänst under sex månader. Adam söker externt men ledningen stället även här ett krav. Han måste sluta flörta med alla kvinnor på jobbet. Detta innan ledningen tar ett beslut vem som får jobbet.

Run Rose Run

Berättelsen och hur mycket vilja och ambition betyder för en ung artist

Annielee, ung och en kvinna med ett mål i sikte. Bli en framgångsrik countrysångerska. Resan dit blir lite knackig men på en bar i Nashville får hon äntligen börja stå på scen och sjunga sina egna låtar om det hårda liv hon levt.
Den stora countrydrottningen Ruthanna får nys om den unga kvinnan och tar henne under sina vingar och lovar att hon en dag blir en stor stjärna.

Sweet cheeks

Säg aldrig aldrig mer!

Saylor står i bageriet och får en inbjudan till ett bröllop men det är inte vilket som helst utan till ex fästmannens. Planen är att hon inte ska gå men lyckas ändå på något sätt tacka ja till bröllopet och samtidigt kryssa i +1. Problemet är att hon är singel. Vem ska hon ta med?