Mer om mig

Agnetha Lundebring

 

Agnetha är mitt namn, är utbildad korrekturläsare. Under 2023 kommer jag att utbilda mig vidare till manusutveckling och förlagsredaktör. Idag erbjuder jag mina tjänster inom korrektur men även språkgranskning i mindre skala, främst noveller. Manusutveckling och coaching i olika former kommer jag kunna erbjuda mina kunder i närtid.

 

Passionen att läsa böcker har funnits sen barnsben och älskar känslan att förlora mig i handlingen och läser allt mellan himmel och jord. Främst är det fantasy som ligger mig varmast i hjärtat även andra genrer har fått en större plats, allt från feelgood till deckare. Erotiska böcker till romance. Spannet är långt men det är ändå läsglädjen som står i fokus. Mitt intresse för böcker har gjort att jag för flera år sedan började bokblogga under mitt Instagramkonto angelundebring. Det har blivit över 350 recensioner under dessa år som gått.

 

Ett naturligt steg i mitt bokbloggande har fått mig att inse att det är texter av olika slag jag vill arbeta med i framtiden. Har under åren fått möjlighet att få testläsa, korrekturläsa och gett feedback till blivande bokidéer. Det är just dessa erfarenheter som gjort att jag utbildar mig idag.

Min verksamhet bedriver jag i mitt bolag som heter Angelundebring Ord & Handling AB.

 Vill du veta mer om vad jag kan erbjuda är du välkommen att kontakta mig.

Du kan fylla i kontaktformuläret nedan så hör jag av mig till dig inom kort!