Sweet cheeks

Säg aldrig aldrig mer!
Om boken

Saylor står i bageriet och får en inbjudan till ett bröllop men det är inte vilket som helst utan till ex fästmannens. Planen är att hon inte ska gå men lyckas ändå på något sätt tacka ja till bröllopet och samtidigt kryssa i +1. Problemet är att hon är singel. Vem ska hon ta med?

En dag står han bara där och alla hennes känslor börjar åter att bubbla.

Hayes har följt sin stora dröm och blivit en framgångsrik skådespelare. Ett besök hos barndomsvännen kliver Hayes rakt in i bageriet och möter den flicka han för så länge sen lämnade utan att ta farväl. Känslorna ramlar över honom som ingen tid har förflutit dem emellan.

Hans erbjudande att bli hennes +1 till bröllopet är kanske inte så genomtänkt men nu måste de se om de kan lura både gäster och dem själva att det finns heta känslor.

Här har vi verkligen en smällkaramell!! Som jag har fått njuta av kärleken som sprakar mellan karaktärerna, jisses vilken orkan av känslor. Även om det inte alltid är det lättaste att vara kär i en kändis med alla problem som kan uppstå. Det blir riktigt roligt emellanåt när olika situationer dyker upp. Att ha beundrare som gör helt galna saker är fantastiskt underhållande fast karaktärerna är inte så dumma de heller.

Vill man ha en magiskt underhållande bok så kan jag varmt rekommendera Sweet cheeks. Problemet är bara att man blir sjukt sugen på cupcakes för de har en ledande roll i både kristyr och att mumsa på. Användningsområdena är många och de erotiska scenerna är inte så dumma de heller.

Jag blev helt uppslukad av boken och den är rena rama explosioner av underbara känslor. Sweet cheeks har fastnat i mitt hjärta och jag vill inte att ni missar denna skönhet.

Köp genast ett ex av boken för ni kommer aldrig att glömma denna.

Mitt betyg blir full pott!

Fem av fem möjliga