Run Rose Run

Berättelsen och hur mycket vilja och ambition betyder för en ung artist
Om boken

Annielee, ung och en kvinna med ett mål i sikte. Bli en framgångsrik countrysångerska. Resan dit blir lite knackig men på en bar i Nashville får hon äntligen börja stå på scen och sjunga sina egna låtar om det hårda liv hon levt.

Den stora countrydrottningen Ruthanna får nys om den unga kvinnan och tar henne under sina vingar och lovar att hon en dag blir en stor stjärna.

Hade nog lite för höga förväntningar på Run Rose Run.

Det märks att Dolly har vävt in all den kunskap som finns i den mansdominerade branschen, men även en stark övertygelse om att lyckas.

Dolly har gjort en skiva som heter Run Rose Run och den ska vara inspirerad av boken? För det finns en hel del låtstrofer i boken. Får se om jag lyssnar på den vid ett senare tillfälle.

James Patterson är en mycket bra författare som skriver spännande böcker. (Noveller i mitt fall som jag läst) så han gjorde ett bra jobb.

I boken är det lite riv i början när man kastas in i handlingen sen går ett litet tag innan nästa driv kommer sen avslutas med en explosion av händelser. Så i det stora hela upplevde jag den lite svajig.

Även om jag inte hoppade högt av boken så gjorde Ella Schartner en fantastisk jobb med att läsa in boken. Kunde lika väl ha avslutat boken men den hade något som gjorde att man var tvungen att veta hur det går för Annielee och resten av karaktärerna.

Så mitt betyg blir 3 av fem möjliga. Och det blir klart godkänt pga de lite riviga delarna.